Ohjeet

POSTIOSOITEHAKUPALVELU

Postiosoitehakupalvelun avulla kuka tahansa voi etsiä ja selata kaupungin uusia postiosoitteita. Toimipaikkojen uudet postiosoitteet esitetään palvelussa seuraavasti:

Toimipaikan nimi
Toimipaikan postilokeronumero
02070 ESPOON KAUPUNKI (Espoon kaupungin suurasiakaspostinumero)

Toimipaikan käyntiosoite

Toimipaikan nimi toimii myös linkkinä toimipaikan mahdolliselle kotisivulle.

HAE

  1. Kohdista haku. Postiosoitehakupalvelun kohdista haku -toiminnolla voit etsiä postiosoitteita toimipaikan luonteen perusteella. Jos valitset toimipisteeksi esimerkiksi alakoulut, hakupalvelu listaa sinulle kaikkien alakoulujen uudet postiosoitteet.
  2. Valitse hakutulosten määrä. Oma valintasi ratkaisee sen, kuinka monta hakutulosta näytetään yhdellä sivulla.
  3. Kirjoita hakusana. Avoimella hakusanalla voit etsiä toimipaikkoja esimerkiksi nimen perusteella. Jos haluat etsiä toimipaikkaa koko palvelusta, tee kohdista haku -ikkunassa valinta hae kaikista. Jos haluat rajata hakuasi koskemaan vain joitakin toimipisteitä, tee kohdista haku -ikkunassa jokin muu valinta. Haku näyttää kaikki ne toimipisteet, jotka sisältävät annetun hakusanan joko otsikossa tai toimipisteen osoitteessa.

SELAA

Selaushaun avulla voit hakea toimipaikkoja niiden nimen alkukirjaimen perusteella. Selaushaun jokainen kirjain toimii linkkinä aakkoselliseen listaukseen. Listauksessa pääset eteenpäin valitsemalla sivun ylä- ja alaosassa näkyvän numeron tai valitsemalla kohdan seuraava tai edellinen.

LISÄTIEDOT

Postiosoitteita ja hakupalvelua ylläpitää Espoon kaupungin postipalvelut. Kysymykset ja kommentit voi lähettää meille joko sähköpostin välityksellä postipalvelut@espoo.fi tai soittaa p. 8162 2466.